chakra 2217475 1280Már itt volt az ideje, hogy végre ország világ előtt bejelentsem a csakra-talpmasszázs a szívem boldogsága, a lelkem töltése. ♥♥

Hálával telt szívvel gondolok vissza 2002-re, mikor „véletlenül” egy csakra-talpmasszázs tanfolyamon találtam magam.

Nem vártam, nem készültem rá. Ott voltam. Ott kellett legyek. Örökre magával ragadott.

2002-től kezdve folyamatosan érkeztek hozzám a vendégeim, számtalan tapasztalás, megélés időszakát éltem, és élem, mind a mai napig.

8 év intenzív kezelések után született meg bennem a gondolat, hogy ezt a fantasztikus terápiát szeretném a kollégáimnak is megmutatni, megtanítani.

Így 2011-ben hosszú előkészületek után elkezdtem összeállítani a tananyagot és 2012-ben megtartottam az első tanfolyamot.

Azóta folyamatosan szervezem a képzést. 2014 óta kreditpontos tanfolyamként is választhatod, ami időközben egy naposról két naposra duzzadt.

Hogy miért is szeretem ezt a terápiát? Leírhatnám a több, mint 15 éves tapasztalatomat, mégis inkább egy kedves Tanítványom megtapasztalását osztom meg Veled, drága Kollegina:

“Kriszti, képzeld mi történt a csakra talpmasszázs után. Petra (ő az én “pici” lányom) megnyílt és sok-sok elfojtott érzést, régi fájó emléket beszéltünk meg, és mindezt magtól kezdte mesélni. Tudatosodott benne az a probléma amit én régóta látok és persze kívülről próbáltam a tudta nélkül megoldani, de most megfogalmazta és csak jöttek jöttek a szavak…. Hihetetlen!!! Mi lesz ha még az ásványokat is használni fogom? Megmondom őszintén nem hittem, hogy ilyen megtapasztalásban lesz részem, alig várom a továbbiakat és nagyon boldog vagyok, hogy elsőként a gyerekemnek tudtam segíteni. Rendszeressé teszem nála ezt a kezelést annyi bizonyos!”

A csakra-talpmasszázs számomra az egyik legszelídebb terápia, ahol a test beszél a testtel és a lélek a lélekkel. Ez a kezelés az, ahol azt érzed, hogy nem történt semmi és mégis minden változott. A csakra-talpmasszázs olyan mélységről hozza felszínre a blokkokat, ahol még nem jártál. Segít felismerni és feldolgozni. Igen, a felismerés fontos, de nem elég. Kell a cselekvés, változtatás. Ebben is segít, támogat, csak úgy, mint azok a terápiás javaslatok, melyet a masszázs után teszek a kedves páciensnek.

Komplett, lágy és mégis hatékony terápia, amelyhez szükséges, hogy jelen légy, hogy akarj és merj változtatni és cselekedni! Ebben a terápiában Rád is szükség van! Együtt vagyunk erősek!

A hited az a vágy, mellyel a változás útjára lépsz!

Gyere, tarts velem akár Páciensként, akár Tanítványként! A Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő és Mentorház kapuja előtted is nyitva!

Várom jelentkezésed a tanfolyamra és bejelentkezésed a rendelőbe! ♥

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina

természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta

alapító Mentor

csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyviragmentorhaz.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: