Pihen a test, ébred a lélek

Fedezd fel a csakra-talpmasszázs terápia esszenciáját

„Ha egy ember lábát fogod, akkor a lelke van a kezedben.”

Édesanyaként és vállalkozónőként az a küldetésem, hogy egy fantasztikus holisztikus módszer kizárólagos képviselőjeként és oktatójaként, mind az Édesanyáknak és mind Természetgyógyász, Terapeuta Kolléganőimnek támogatást nyújtsak.

Szeretettel mutatom be Neked a csodás Csakra-talpmasszázs terápiát.

És miért ajánlom ezt a káprázatos módszert Neked?

Egy olyan komplex kezelést takar, ahol a test, lélek és szellem hármasa harmóniába kerül a masszázs, az illóolajok, az ásványok, a tibeti hangtálak, a terápiát megelőző megoldásfókuszú beszélgetés és a kezelés után tett terápia javaslatok által.Az egész szervezeted rezgésharmóniája pozitív irányba változik, és szinte észrevétlenül érkezik a válasz egy-egy megoldandó helyzetre.

A szelíd, ám annál hatékonyabb gyógymód olyan változásokat indít be az életedben, melynek hatására energiaszinted emelkedik. Gondolkodásmódod változásának eredményeképpen, képes leszel másképp ránézni az eddig problémaként megélt élethelyzetekre, megéled a béke és a szeretet áramlását, és egy-egy közös lélekutazás végén újra visszatalálsz önmagadhoz.

Nőknek, édesanyáknak

Fedezd fel  az Édesanyák exkluzív programjait! Éld át a kiteljesedést a terápiák által! Itt minden perc Rólad szól, minden érintés Érted van!

VÁLLALKOZÓ HÖLGYEKNEK, TERAPEUTÁKNAK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOKNAK

Szeretnéd, kizárólagos jogok vásárlása után, a Csakra-talpmasszázs módszert oktatni?

Pihen a test, ébred a lélek a meghitt csakra-talpmasszázs terápia érintésében!

Találj vissza a belső békédhez, éld meg az örömöt és fedezd fel a szabadság rejtett kincseit!

Örömmel nyújtom át Neked a csakra kiegyensúlyozó meditációmat, melyet erre az alkalomra készítettem el Neked, szívvel, lélekkel, szeretettel!

Pihen a test, ébred a lélek

Fedezd fel a csakra-talpmasszázs terápia esszenciáját

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!