Mindig is hívást éreztem a szívemben, és tudtam, hogy egyszer tanítani fogok. Vágyat éreztem arra, hogy olyan elméleti és gyakorlati tudást adjak át, mellyel kedves segítő hivatásban tevékenykedő Kollégáimat támogathatom.

A Mentorházat drága Férjemmel együtt álmodtuk és alapítottuk meg, melyben mind a ketten benne vagyunk szívvel, lélekkel, mégis a Mentorház szakmai háttere az én nevemhez kötődik. Vagyis a tanfolyamokat jómagam vezetem és mentorálom, Férjem pedig a háttérmunkában tevékenykedik.

 

És mit is csinál egy mentor? Miért nem csak simán iskola vagy műhely lett a nevünk? Erre a Wikipédia adta a választ:

“Mentor: olyan személyt jelent, aki egy munkatársa számára tanácsadóként áll rendelkezésre, például szakkérdésekben. A mentor elkíséri a munkatársat szakmai fejlődése során, és példát mutat neki.”

Ezt teljes egészében magaménak éreztem, azonosulni tudtam és tudok vele. Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy MentorHáz lesz az iskolánk.

Nálunk egyaránt megtalálod a kreditpontos képzéseket és az ismeretbővítő tanfolyamokat. Mindketten természetgyógyászok vagyunk, és aktívan dolgozunk a saját rendelőnkben, így a kreditpont gyűjtése számunkra is elengedhetetlen. Ezért is dolgoztam ki több olyan tanfolyamomat részletesen, és emeltem még magasabb szintre, hogy utána az ÁEEK-ban szabadon választható továbbképzként kreditpontra terjesszem fel.

Tudom, tapasztalom, hogy sokan választják az „össznépi” konferenciákat, ahol több százan ülnek egy teremben és talán egy jó hangulatú nap után, kreditpont igazolással a kezükben, hazatérnek. Ennek is megvan a jó oldala, de én mégis a kis csoport varázsában hiszek.

Az évek során láttam, éreztem, hogy milyen nagy igény van olyan oktatásra a természetgyógyász Kollégák körében, melyek nem futószalagon működnek, kis létszámúak és a képzések olyan segítséget nyújtanak, mely tényleg erősíti szakmai útjukat. Nem is beszélve arról, hogy olyan személytől, oktatótól kapják meg ezt a tudást, aki már közel 15 éve természetgyógyászként segíti a hozzá fordulókat.

Így 2016. augusztusában gondoltunk egy merészet, és megszületetett a Kristályvirág MentorHáz ötlete. Októberben el is kezdtük az alapozást, üzleti tervet stb., majd 2017. januárban megnyitottuk kapuinkat, és január első hetében meg is tartottuk az első, 2 napos tanfolyamunkat. DSC 0309

Joggal gondolhatod, hogy ilyen kevés idő alatt hogyan lehet egy iskolát megalapítani, az anyagokat összeállítani és felkészülni?

Úgy, hogy a tanítás nem most kezdődött az életemben. 2012. óta tanítok, és azt a tudást, tapasztalatot adom át, melyet 2002 óta alkalmazok saját stúdiómban, majd 2010-től a rendelőben. Csak olyan tanfolyamokat tartok, melyek tudásanyagát már jómagam is felhasználtam, és felhasználok mind a mai napig, egy-egy terápia alkalmával, illetve a praxisom működtetése során.

Ezért tudom, hogy az a szolgálat, melyet Neked, kedves természetgyógyász vagy segítő hivatásban dolgozó Kolléga a tanfolyamok által nyújtok, hiteles és kompetencián nyugszik.

Számomra elengedhetetlen a kis létszámú tanfolyam, hiszen a legmaximálisabb figyelemmel kívánok Feléd fordulni, bármelyik tanfolyamról is legyen szó.

A képzések nagy részét úgy állítottam össze, hogy minden tanfolyamnak van alap- és haladó kurzusa, mely egyben kreditpontos tanfolyam is. Így biztos vagyok benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő képzést. Már említettem, hogy nem futószalagosak a tréningek, tanfolyamok, így van, hogy csak egy évben 2-3 alkalommal indítjuk az adott képzést.

Így a Kristályvirág MentorHázban biztos lehetsz abban, hogy egy-egy tanfolyam alkalmával a kis csoport miatt maradéktalanul Rád figyelek, bármikor felteheted a kérdésed, tehát interaktívak a képzések, sőt a tanfolyam után e-mailen rendelkezésedre állok, ha valamire nem kaptál választ a tanfolyam alatt vagy akár bármi még felmerült benned. Egyes tanfolyamon a jegyzetek a képzés részét képezik, de a tanfolyam alatt és után is még sok-sok hasznos, nyomatott információt adok át Neked.

Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk egyes tanfolyamok alkalmával az elméleti képzés mellett a gyakorlatra is, sőt gyakorló napokat is szervezünk.

A képzések kellemes hangulatban folynak, a nevetés, jókedv, mosoly és a tartalmas beszélgetések elmaradhatatlanok a MentorHázban.

Szeretnéd átélni a Kristályvirág érzést? Akkor Téged is várlak a MentorHázba, az örömteli tanulás otthonába!

Biztatlak, hogy keresd fel honlapunkat a tanfolyamokkal kapcsolatban, illetve iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülj aktuális tanfolyamainkról, friss híreinkről.

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

5S3A8444a 1

Németh Krisztina ♥

* Alapító Mentor

* Természetgyógyász / reflexológus, fitoterapeuta

* Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyviragmentorhaz.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: