* Hallottad már, hogy ne sokat, hanem hasznosan dolgozz?

* Mennyi időt fordítasz önmagad megismerésére? 

* Összhangban van a hivatásod a praxisoddal?

calculator 178127 180

A természetgyógyász rendelőben végzett munkám a hivatásom, azonban elengedhetetlen emellett, hogy a praxisomra, mint a vállalkozásomra is gondot fordítsak. Jómagam is folyamatosan képzem magam, de nem csak szakmailag, hanem időt és energiát szánok az önismereti munkára is. Előző bejegyzésemben már írtam arról, hogy sokan vagyunk, akik tanfolyamról, tanfolyamra járunk és szakmailag a csúcs felé törekszünk. Nem olvastad? Kattints ide!

De vajon Neked eszedbe jutott valaha is, drága Kolléganőm az, hogy a vállalkozásodat is a legmagasabb szintre emeld? Fordítasz időt arra is, hogy az önmagad megismerése által a praxisod is prosperáljon?

Számomra a jól működő vállalkozás azt jelenti, hogy nem dolgozom magam halálra, hanem hasznosan munkálkodom, minőségi szolgáltatást nyújtok, melyért bőséges ellenszolgáltatást kapok.

Ezt azért is fontos szem előtt tartani, mert a hivatásodnak harmóniában kell lennie a praxissal. Vagyis a vállalkozásod a szakmai tudásodat is tükrözi. Hiába vagy Te a legkiválóbb természetgyógyász, ha nem mersz kiállni önmagadért, ha éjjel-nappal rendelkezésére állsz a vendégnek, ha kimerülésig dolgozol, ha nem vagy tisztában a pénz, mint energia értékével, ha tele vagy negatív gondolatokkal, sérelmekkel és még sorolhatnám.

Gondolom, Te, mint szakember erőt, energiát fektetsz abba, hogy a hozzád fordulóknak a legjobbat add szakmailag. Arra vajon figyelsz-e, hogy Önmagadat arra a szintre hozd fel, ahonnan már felelősségteljesen segítő kezet tudsz nyújtani? Neked hol tart jelen pillanatban az életed? Tényleg hiteles személy vagy? Mennyi időt töltesz azzal, hogy még többet hozz ki önmagadból? Hogy magasabb szintre emeld a vállalkozásod, az életed és a hivatásod?

Hiszen csak akkor tudsz segítő terapeuta lenni, ha Te magad is minden szinten harmóniában vagy.

be 511555 1280

Én idén hoztam egy döntést, és elkezdtem ezen területen is dolgozni. Fantasztikus változások indultak el bennem. Nem is hinnéd, hogy egy-egy döntés mekkora változásokat indít el egy ember életében, és micsoda eredményeket hoz a vállalkozásában. Velem is ez történt. Aki ismer, látja, érzi a változást nálam. Megtanultam tervezni, célokat kitűzni, delegálni és még sorolhatnám.

Egy csodás üzleti és transzformációs coach segíti a fejlődésemet, akinek nagyon sokat köszönhetek. Sőt! Talán azt mondhatnám, hogy az új életemet.

Most már teljesen más szemmel nézek a múltbéli történésekre. Nekem kevés volt az, hogy tudtam, mi történt a múltban, hogy megmutatták, hogy miért tartok ott, ahol. Ettől nem lett változás az életemben. Attól viszont igen, hogy elkezdek másként cselekedni, viselkedni egy-egy szituációban, elkezdek másképp reagálni egy-egy helyzetre. Ebben a transzformációban kaptam igazán segítséget. Hála! Ez a változás mostanra már megmutatkozik a munkámban, a tanításomban, az életemben és az üzletemben is.

Épp ezért, biztatlak arra, hogy a szakmai tudás mellett kezd el önmagadat és a cégedet, üzletedet is fejleszteni. Hiszen a szakmai tudás hiábavaló, ha nincs meg az a háttér, ahol alkalmazni tudod. Azaz a jól és magas színvonalon működő vállalkozásod.

Te magad vagy a céged arca, így nagyon sok múlik azon, hogy Te magad harmóniában vagy önmagaddal és az üzleteddel, vagy sem.

MentorHázban ezért is indítottam el azon tanfolyamokat, melyek ezen a területen is segítenek Neked. Tudd, hogy csodálatos szakember vagy, akinek a vállalkozása már alig várja, hogy az élére állj! Merj nagyot álmodni, dönteni és lépni!

Hiszem, hogy a gondolkodásmód változtatásával, fejlesztésével a természetgyógyász hivatás egy új dimenzióba lép.

Én elkezdtem. Velem tartasz? ♥

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

5S3A8444a 1

Németh Krisztina

* alapító Mentor

* Természetgyógyász / reflexológus, fitoterapeuta

* Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyviragmentorhaz.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: