Mentorház információ

Elérhetőségem
Fizetési lehetőségek

1. Elérhetőségeim

 

E-mail

Írj, ha érdeklődsz egy-egy képzésem, tanfolyamom iránt! Sőt, ha kérdésed van, azt is nyugodtan tedd fel írásban, melyre 48 órán belül válaszolok Neked. Ide várom leveled: mentorhaz@kristalyvirag.hu

Telefon

Hívásodat hétfőtől csütörtökig 9:00-14:00 között várom! (kivéve ünnepnapok)  Mentorházat (és rendelőmet) ezen a számon hívhatod: +3620/404-6455

Amennyiben kezelések miatt nem tudom felvenni a telefont, kérlek, ismételd meg hívásod vagy küldj egy e-mailt, messenger üzenetet.

 

Cím

1221 Budapest, Gerinc utca 22. (Rózsavölgy)

A tanfolyamokat, képzéseket itt tartom, ide várlak nagy szeretettel!

facebook

A Facebookon is megtalálsz. Messengeren keresztül itt is fel tudod venni velem a kapcsolatot.

Hogy jutsz el a Mentorházba?

Ha autóval érkezel:

A térképen látható, hogy a fő utca, az Ady Endre út, melyről a zsákutcás Orsovai utca nyílik. (Egy nagy T betű már jelzi az utca végében.) A Gerinc u. 22. számot csak ebből az irányból tudod megközelíteni, máshonnan nem! Az Orsovai utcán gyere fel, és az első lehetőségnél fordulj jobbra. Sajnos nincs kiírva a Gerinc utca, de jó helyen jársz! Az utca bal oldalán egy világos barna, családi ház a 22-es szám. Parkolni a ház előtt bárhol lehet!

Ha tömegközlekedéssel érkezel:

A 41-es villamossal éred el a Mentorházat, mely már bekapcsolódott a Fonódóba, így Óbudáról indulva a Kamaraerdő végállomásig jár, érintve a Batthyányi-, Gellért- és Móricz Zsigmond teret.  Rózsavölgy Alsó megállónál kell leszállnod, és az Orsovai utcán, hegynek felfelé elindulnod. Innen kb. 3 perc séta a Mentorház. Választhatod még a 7-es buszt is, mely Nyírpalota és Albertfalva vasútállomás között közlekedik. Albertfalvai végállomástól kb. 10 perc sétával érhető el a Mentorház.

Itt találsz meg minket:

Gerinc u. 22. Budapest,1221 0036204046455

Iratkozz fel a Mentorház hírlevelére!

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamaimról, programjaimról és olvasd első kézből érdekes cikkeimről. Örömmel osztom meg Veled gondolataimat, írásaimat!

Ha szeretnéd kinyomtatni és magaddal vinni a fenti információkat, akkor innen letölthetsz egy úticsomagot.

Kérdésed van? Írj nekem!

15 + 1 =

2. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Átutalás
  • PayPal

A tanfolyamok díját átutalással,  bankkártyás, illetve PayPal fizetéssel tudod kiegyenlíteni. A banki utalás, választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra, melynek átutalására 5 munkanap áll rendelkezésedre. Bankkártyás fizetés esetén egy biztonságos fizetési felületre irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a választott tanfolyam díját. 

Biztonságos fizetés A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

Utalási adatok: GerincZóna Bt. 10401938-50526683-56871008 A közlemény rovatba kérlek, írd be a neved és a képzés nevét. Az átutalást kérlek, hogy a díjbekérőn szereplő határidőig utald át, vagy fizesd be egy K&H Bank fiókba, mellyel biztosítod a helyed a tanfolyamon. Amennyiben a fizetési határidőig nem érkezik meg a tanfolyam díja, úgy a jelentkezésed automatikusan törlődik.

FONTOS! Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérünk, hogy használj ékezeteket, illetve pontosan add meg az adataidat (ha a számlázási név és a saját neved ugyanaz, kérünk, akkor is írd ki még egyszer a számlázási név rovatba, mert az ott feltüntetett név fog szerepelni a számlán. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen küldünk el.

Amennyiben még további kérdésed, észrevételed lenne, kérlek, használd az űrlapot, és írj nekem. Leveledre mielőbb érdemben válaszolok.

3 + 13 =

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!