Marianne Uhl Csakra-talpmasszázsa

3 napos PRÉMIUM képzés

Marianne Uhl féle Csakra-talpmasszázs – 3 napos PRÉMIUM képzés


A csakra-talpmasszázs varázslatos világába repít el az immáron 3 naposra növekedett tanfolyam.

Több éve kínálom már az egy napos kurzust, azonban idén egy magasabb szintre emelem ezt a fantasztikus terápiás módszert. Magyarországi kizárólagos licenc tulajdonosként 2018. ősztől már csak kizárólag 3x2 napos tanfolyamokat szervezek, illetve szerveznek a kizárólagos képviseletre és egyben oktatásra jogosultak.

ÍGY EZT A KÉPZÉST EBBEN A FÉLÉVBEN, ILYEN FORMÁBAN MOST KÍNÁLOM UTOLJÁRA AZ ŐSZI 3X2 NAPOS, eredeti Marianne Uhl CSAKRA-TALPMASSZÁZSA KÉPZÉS ELŐTT.

Az ősztől induló tanfolyamról 2018. július végétől olvashatsz a honlapon.

De mi is ez a különleges csakra-talpmasszáz?

A terápia alatt egy csodás utazáson veszel részt, mely során elsajátítod a módszer„fogásait”, és egyben saját magadon is megtapasztalhatod a teljes ellazulást, békét és nyugalmat. A csakra-talpmasszázs elsősorban egy szelíd, energetikai kezelés, egy holisztikus gyógymód.

A terápiát nagyon finom, lassú, apró mozdulatokkal végezzük, a talpon lévő energiaközpontokat, azaz a 7 csakrát, finom érintésekkel, masszírozással aktivizáljuk vagy nyugtatjuk, azaz harmonizáljuk.

Egészségünk kulcsa az akadálytalan energiaáramlás. Félelmeink, negatív gondolataink, a feszültség, az aggályoskodás, rosszindulat energiablokkot képeznek a csakrákban, az auránkon és az energiavezetékben, megakadályozza az energia szabad áramlását, blokk keletkezik. Ha sokáig megmarad, akkor átíródik a fizikai síkra, és az energiahiányos terület alatti testrészek, megbetegedéséhez vezethet. A csakrapontok finom masszírozásával beindítjuk a szervezet öngyógyító mechanizmusait, de nem csak a fizikai állapotunkban hoz pozitív változást.

A csakra-talpmasszázs során a talpon keresztül befolyásolni tudod majd a csakraenergiákat, mellyel harmóniát teremtesz és gyógyítod a lelki fájdalmakat is. A csakra energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatállapot-változás áll be, eleinte szinte észrevétlenül.

Szívesen tanulnál egy különleges holisztikus terápiát? Jelentkezz MOST! Ebben a félévben utoljára kínálom ebben a formában.

Jómagam is alkalmazom, mint természetgyógyász ezt, a szívemhez legközelebb álló terápiát. Vallom, hogy mindenki magában hordozza a megoldást, melyhez az elmét le kell csendesíteni. Egy csakra-talpmasszázs alatt az elme szunnyadó állapotba kerül, csak kívülről nézi az eseményeket. A lelket viszont ébresztem – zenével, illatokkal és érintéssel – és hívom, hogy a szeretettel együtt mutasson utat az épp aktuális helyzetre.

Ha szeretnéd magadon is tapasztalni a csakra-talpmasszázs terápia által megélt pozitív változásokat, akkor szeretettel várlak a természetgyógyász rendelőmbe. Bővebb információért kattints ide!

 A csakra-talpmasszázs egy olyan gyógymód, mely nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, mert a test maga orvosolja magát minden szinten.

 

Ismerd meg ezt a csodálatos terápiát Jelentkezz ITT!

Miről lesz szó a tanfolyamon?

A tanfolyam első napjának délelőttjén során szó lesz a csakra-talpmasszázs történetéről, a csakrákról, jelentésükről, hozzájuk kapcsolódó betegségekről, a színekről, az illatokról, ásványokról. 

A második és a harmadik nap délelőttjén olyan terápia javaslatokat veszünk át, melyek a csakrák harmonikus működését segítik elő, és melyeket bátran ajánlhatod kiegészítő terápiaként a pácienseidnek. Pl. étkezési javallatok, Bach-virágesszenciák, mozgásgyakorlatok, zenék, megerősítő mondatok stb. Érintjük még a tér- és ásványtisztítás valamint az illóolajok és a vendégfogadás, kikérdezés témakörét is.

Természetesen mind a három nap második felében „masszírozunk”, gyakorlunk.

Kinek ajánlom a képzést?

Neked ajánlom ezt a 3 napos prémium képzést, ha:

 • szeretnéd a repertoárodat bővíteni egy energetikai kezeléssel
 • fontos, hogy azokhoz a vendégeidhez is utat találj, akik nem szeretnek beszélni, de vágynak az érintésre
 • szereted a szelíd, mellékhatás mentes gyógymódokat
 • egy teljes, átfogó terápiát akarsz felkínálni vendégeidnek
 • a tanfolyamon tanult terápiajavaslatokat a többi kezeléseidnél is igénybe kívánod venni
 • szeretnéd megtapasztalni az illatok, ásványok, zene és masszázs kombinációját
 • önmagad is élvezettel veszel részt egy belső utazáson
 • egyaránt szeretsz adni és kapni is
 • egy olyan holisztikus, szelíd terápiára vágysz, ahol pihen a test és ébred a lélek

Amennyiben a csakra-talpmasszázst nem csak otthon a családnál, barátoknál szeretnéd használni, hanem hivatalos keretek között tervezed alkalmazni, akkor lehetőséged lesz ősszel, ezen tanfolyam elvégzése után “upgrade-elni”, azaz felminősülni a 3x2 napos szintre, mivel 2018 ősztől kizárólag az általam, illetve az általam képzett instruktorok által oktatott csakra-talpmasszázs terápiát alkalmazhatod majd Magyarországon.

 

Mitől különleges a 3 napos képzés?

 

 • Egy olyan holisztikus gyógymód elsajátítására van lehetőséged, mely szelíden támogat test, lélek és szellem szinten is.
 • A masszázst – az elméleti órák után – mind a három nap gyakoroljuk.
 • A masszázs mellett TERÁPIAJAVASLATOKAT is tanulunk, mellyel teljessé válik a gyógymód.
 • A vendégfogadást, kikérdezést és terápiás javaslat összeállítását is gyakoroljuk
 • Megoldásfókuszú beszélgetésekkel gazdagítjuk a napot

„Szia Kriszti! Nagyon szépen köszönöm! Nagyon jó volt újra együtt lenni, sok hasznos dolgot tanultam és jó a talpmasszázst így egyben látni. Teljesen más megvilágításba került az Én szememben, sokkal többet jelent, mint az első tanfolyam után. Jól tanítasz, szíved-lelked bele adod, de ezt másként nem is tudnád csinálni. Rengeteg a tudásod és Én mindig szívesen tanulok olyanoktól, akire fel lehet nézni. Kriszti! Te ilyen ember vagy nekem és köszönöm, hogy találkozhattunk, és hogy tanulhatok Tőled! Szeretettel: Marianna”

A tanfolyam alatt vendégem vagy egy kávéra, teára és ásványvizet, aprósüteményt kínálok.

Lehet, hogy pont erre a tanfolyamra vártál?

 

Ne habozz! Tapasztald meg a zene, az energia, az illóolajok és az ásványok összhangját! Én adom a tudásomat és szívem minden szeretetével várlak a képzésen.

Mivel Németh Krisztina Mentorháza nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért kis csoportokban indítom a tanfolyamaimat. 

A 3 napos képzésen maximum 8 fő jelentkezését tudom csak fogadni!

 


JELENTKEZZ MÉG MA, NEHOGY LEMARADJ A SZABAD HELYEKRŐL!

IDŐPONT: 2018. május 18-19-20.

A JELENTKEZÉS EKKOR ZÁRUL: 2018. május 2.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ismerd meg ezt a csodálatos terápiát Jelentkezz ITT!

Ha bármilyen kérdésed felmerülne, ne habozz, írj nekem: mentorhaz@kristalyvirag.hu

Kérlek, olvasd el!

Fontos tanfolyami információk  

 

 

Mennyibe kerül a 3 napos képzés?

A tanfolyam ára: 49.000 Ft / fő / 3 nap

Mit is tartalmaz az ár?

 

 

 • a sok-sok információ, mely ezen a napon hangzik el 
 • kiegészítő anyagok, irományok, tesztek
 • a masszázshoz használt olaj, krém
 • törölköző, lepedő használat
 • ásványvíz, tea, kávé, aprósütemény
 • a tanfolyam után e-mailen állok rendelkezésedre a tanfolyam témájával kapcsolatban
 • a Mentorház zárt Facebook csoportjához csatlakozást
Mikor, hol, létszám?

A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén indítom el. Maximum létszám 8 fő.

A képzés helyszíne: Németh Krisztina Mentorháza 1221 Budapest, Gerinc utca 22.

A képzést 3 egymást követő napon tartom, 10:00-16:00 között.

Bővebb információ a tanfolyam előtt egy héttel érkezik a postafiókodba.

Fizetési információk

A jelentkezéshez kattints a “Jelentkezem” gombra, majd a következő oldalon, kérlek, töltsd ki az ott található “űrlapot”. Ezután kérlek, várj addig, míg értesítelek, hogy a megfelelő létszám összegyűlt és indul a tanfolyam. Ezután kérlek, ismét menj fel a honlapra és tedd a kosárba a képzést, és fizesd ki, az általad választott módon.  (bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással.) Átutalás esetén díjbekérőt küldök, mely alapján kérlek, utald át a tanfolyam teljes díját. Ezzel biztosítod helyedet a tanfolyamon.

A tanfolyamon lehetőséged van megvásárolni a Terápiás javaslatok a csakrák harmonizálására kártyacsomagot, illetve útmutató füzetet 10% kedvezménnyel. Ezt kérlek, jelezd előre nekem. Köszönöm!

Kérlek, ügyelj a fizetési határidőre, mert amennyiben az összeg nem érkezik a be a fizetési határidőig, úgy a jelentkezésed automatikusan törlődik a rendszerből.

A befizetésről elektronikus számlát állítok ki, melyet a megadott e-mail címre küldök el. Ezért kérlek, fokozottan figyelj a pontos e-mail cím megadására.

A tanfolyam előtt egy héttel minden részletre kiterjedő tájékoztatást küldök Neked egy információs e-mailben. (helyszín, megközelíthetőség stb.)

Abban az esetben, ha a részemről a tanfolyam betegség, illetve egyéb előre nem látható körülmény miatt meghiúsul, akkor arról értesítelek, és a már befizetett teljes tanfolyami díjat megtérítem.

Utalási adatok: GerincZóna Bt. 10401938-50526683-56871008 (K&H Bank)

Jelentkezés

FONTOS! A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadom!

Kérlek, figyelj a jelentkezési határidőre, mert azon túl már nem áll módomban a jelentkezéseket jóváhagyni.

Találkozzunk a tanfolyamon!

Szeretettel: Németh Krisztina

Csakra-talpmasszázs konzulens & instruktor, természetgyógyász

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!