Szakmai workshop, előadások

Te tudod mit is jelent a „workshop” szó?

Manapság lépten, nyomon találkozunk vele. Gondoltuk fellebbentjük a fátylat, viszont annyi lehetőségre bukkantunk, hogy elvesztünk az információk tengerében… Nekünk legjobban a “műhelymunka” szó tetszett a megadottak közül, azonban nagyon sokféle fordítása létezik, mint például a szaktalálkozó vagy szakműhely. Régen talán ezt szakkörnek hívták volna.

A workshop jellemzői:

  • szakmai jellegű
  • interaktív (fontos a párbeszéd)
  • alkotó
  • kis létszámú csoport
  • általában egy naposak, de már egyre divatosabb a pár órás műhelyfoglalkozás

“Az egyes témákat általában a szaktalálkozó-vezető tömör, rövid előadása, felvezetése vezeti be és ezt követi az esettanulmányok ismertetése, ill. kiscsoportos kidolgozása. A csapatmunka eredményeiből, a kérdések közös megvitatásából, a gyakorlati példákból merített hasznos ötletek jelentik a legfőbb értéket a résztvevők számára.”

(forrás: http://www.szomagyarito.hu/szocikk.php?id=1935)

A Mentorházban egy-egy workshop alkalmával olyan területeket érintünk, melyekről a képzéseken, tanfolyamokon érintőlegesen már volt szó, de úgy véljük, hogy a témában még rengeteg lehetőség rejlik.

 

  • Itt a helyed, ha már részt vettél egy-egy képzésen, de még kiegészítő információkra, új ismeretre szeretnél szert tenni.
  • Téged is várunk, ha szándékodban áll Kollégákkal találkozni, beszélgetni egy adott témával kapcsolatban.
  • Gyere, ha szakmai fejlődésre, továbblépésre van szükséged.

IDŐPONTOK

A workshop programokat, időpontokat, jelentkezési határidőket itt találod:

2018. április 21. 10:00-13:00 – Jelentkezési határidő: 2018. április 7.

TÉMA: Megoldásfókuszú beszélgetés a vendéggel / Kikérdezés, kommunikáció a gyakorlatban terapeutáknak

2018. május 4.  10:00- 13:00 – Jelentkezési határidő: 2018. április 20.

TÉMA: Illóolajok, mint terápiás eszközök használata / 15 alapillóolaj felhasználási és alkalmazási területe, alapolajok ismertetése és használata terapeutáknak

A műhelynapok alkalmával vendégünk vagy egy teára vagy kávéra, ezzel még kellemesebbé, otthonosabbá tesszük az együtt töltött 3 órát.

Mennyi ideig tart a workshop?
A workshop időtartama 3 óra.
Mennyibe kerül a workshop?
A workshop részvételi díja: 10.000 Ft / fő / 3 óra
Jelentkezés

Minimum létszám: 4 fő Maximum létszám: 10 fő FONTOS! A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadom! Mivel a helyek korlátozottak a programon a részvétel mindig regisztrációhoz kötött, és kizárólag úgy tudom a helyet biztosítani, ha a részvételi díj a jelentkezési határidőig átutalásra, kiegyenlítésre kerül. A workshop-on való részvétel díjmentes lemondására a program napja előtt 48 órával van lehetőség. 48 órán túli lemondás esetén a program teljes díját felszámolom. Kérlek, figyelj a jelentkezési- és befizetési határidőkre, mert ezeken túl már nem áll módomban elfogadni a jelentkezésed!

Várlak szeretettel!

Szeretettel: Németh Krisztina

természetgyógyász coach, mentor

Ha bármilyen kérdésed felmerülne, ne habozz, írj nekem: mentorhaz@kristalyvirag.hu

Kérlek, olvasd el!

Fontos tanfolyami információk  

MentorHáz fenntartja a jogot az időpontok, létszám és árak változtatására, a program törlésére, módosítására előzetes értesítés alapján!

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!