Az elmúlt időszakban sok megkeresés futott be hozzám a tanfolyamokkal kapcsolatban. Szuper, hogy kérdezel és érdeklődsz. Ez nekem mindig nagy öröm.

És akkor lássuk a fogós ravasz kérdést, hogy mi is a különbség a tanfolyamaink között… ?

welcome

A legfontosabb talán az, hogy a Kristályvirág MentorHáz tanfolyamait mindenféle előképzettség nélkül elvégezheted! 🙂

Bármi is legyen a megnevezése egy kurzusnak, ha érdekel a témakör, gyere! Várlak szeretettel! 

A Kristályvirág MentorHázban a tanfolyamok többségét úgy alakítottuk ki, hogy minden képzésnek megalkottuk az egy, illetve két napos változatát.

Fontos volt számunkra, hogy megkülönböztessük azokat a kedves tanfolyami Résztvevőket, akik csak laikusként, a család és barátok kényeztetése gyanánt végzik a képzést vagy kollégák, netán természetgyógyász kollégák.

Ezért az egy napos képzések többségét főként segítői hivatásban dolgozó kollégáknak és a nagyközönségnek szervezzük, a két napos kurzusokat pedig főként természetgyógyászoknak, akik a képzés elvégzése után kreditpontot kapnak.

De milyen is az a kreditpontos tanfolyam?

kreditpontos képzés

Tulajdonképpen a hivatalos elnevezése a kreditpontos tanfolyamnak:

minősített szabadon választható továbbképzés

Ezeket az ÁEEK (Állami Egészségügyi Ellátó Központ) minősíti, vagyis kreditpontot ad az adott tanfolyamra, a téma, illetve az általunk benyújtott tematika alapján. Az egészségügyben dolgozóknak ilyen pontokat kell gyűjteniük 5 éves ciklusokban.
Fontos, hogy egy kreditpontos képzés mindig elméleti és / vagy gyakorlati tudásszint felméréssel zárul, és ennek eredménye alapján adja ki az Kristályvirág MentorHáz a pontigazolásokat, illetve a tanúsítványt.
A kreditpontos tanfolyamok többsége 2 napos, de megtalálható közte egy 1 napos tréning is.

kocka emelésTanfolyamaink egyediek, különlegesek és emellett megfelelnek az ÁEEK előírásoknak. A témaköröket mindig gondosan válogatjuk ki,  és törekszünk rá, hogy a legtöbb információt adjuk át a jó hangulatú órákon, egy kis humort és nevetést is belecsempészve.

Olyan kurzusokat kínálunk Neked, hogy amellett, hogy kreditpontot is adunk az elvégzésük után, még az újdonság erejével is hatnak, érdekesek, izgalmasak, rendhagyóak és ismeretbővítőek.

A kreditpontos tanfolyamokon kívül várunk még ismeretbővítő tréningjeinkre, workshopjainkra és natúr programokra, kiselőadásokra!

Ha vágyad, hogy kiscsoportos, interaktív tanfolyamon vegyél részt, ahol maximális figyelem esik Rád, ahol kérdezhetsz, ahol hiteles szakmabelitől kapsz választ, akkor itt a helyed a MentorHáz tanfolyamán! ♥

Szeretettel: Németh Krisztina ♥

alapító Mentor, természetgyógyász

5S3A8444a 1
www.kristalyviragmentorhaz.hu

www.kristalyvirag.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: