lifebelt 1463427 12802004 óta segítem a hozzám fordulókat. Az elején nekem is világmegváltó gondolataim, cselekedeteim voltak. Mindenkit, de mindenkit meg akartam menteni, és amit tanultam, azon nyomban alkalmazni akartam valakin. Addig még nem is volt baj, míg a családom és barátaim élvezték ezt az agilitásomat. De, amikor már pácienseknél is azonnal alkalmaztam, na az volt ám a tapasztalás!
Ugye ismerős, drága Kollegina, mikor kijössz egy tanfolyamról és máris kiírod a stúdiód, rendelőd falára, hogy ez és az vagy? Már rögtön pácienseket vállalsz, és boldogan segítesz nekik az alig pár napos tanúsítvánnyal a kezedben. (bár ez még a jobbik eset, volt, aki már tanított is a tanfolyam elvégzése után!)

Ki ismer magára? 🙂

Tudom, mert jómagam is ezen a folyamaton mentem keresztül. De Te akkor még csak elvégeztél egy tanfolyamot. Nincs tapasztalásod, nem használtad a kezelést még.
Ahhoz, hogy felelősségteljes és hiteles terápiát tudjál biztosítani, Te magadnak is azzá kell válnod. És ehhez időre van szükség. No nem évekre, csak pár hétre, netán egy hónapra. Ezen időt javaslom, hogy használd arra, hogy karitatív módon vagy csekély összegért fogadd arra a bizonyos terápiára a pácienseidet. Fontos, hogy tudják, mire számítsanak, hogy tudják, hogy épp egy tapasztalatszerző időszakban vagy, és akkor minden várakozás nélkül jönnek el a terápiára.

Készülj fel, érezz és hangolódj rá a kezelésre. Tudd, hogy a sikered, renoméd és nem utolsó sorban a terápia jó híre múlik azon, hogy milyen felkészültséggel kezded el a kezeléseket.

MentorHázunk pont ezért biztosít gyakorlónapot pl. a csakra-talpmasszázs tanfolyam után, ahol a felmerült kérdéseidet is felteheted, no és gyakoroljuk a masszázst.

Drága Kolléganőm, tudom, hogy tele vagy lelkesedéssel, tettvággyal egy szuper tanfolyam után, de hidd el, hogy hosszú távon csak akkor leszel megbízható terapeuta, ha hagysz időt a tudás beépülésére és a tapasztalatok megszerzésére. ♥

Te csodás, nagyszerű terapeuta vagy, aki még hatalama dolgokra hivatott! ♥

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥
Németh Krisztina
alapító Mentor, természetgyógyász

www.kristalyviragmentorhaz.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: