* Hányszor voltál úgy, hogy úgy érzed, nincs elég tudásod?

* Hányszor gondoltad, hogy még egy tanfolyamot el kell végezz ahhoz, hogy már tökéletes terapeuta legyél?

* Hányszor hallottad, hogy folyamatosan új dolgokat kell tanulni ahhoz, hogy „versenyben” maradjunk, hogy fejlődjünk?

A tanulás és a fejlődés az életünk része, viszont az, amikor azt érezzük, hogy nem elég a tudásunk, az akár elégedetlenséghez is vezethet.

Ebből pedig sokszor az következik, hogy belevetjük magunkat a tanfolyamok tengerébe, és megállás nélkül, képzésről képzésre járva igyekszünk megfelelni a saját magunk, vagy netán más elvárásainak. Ráadásul ezek az elvárások abból is fakadhatnak, hogy versenynek éljük meg a hivatásunkat, és a tökéletességre törekedve reméljük azt, hogy végre révbe érünk, elismernek minket, netán azáltal lesz még több páciensünk, hogy minden tanfolyamon ott vagyunk. professor 1990704 1280

Több jó hírem is van! 🙂 

1        Fantasztikus vagy, és a tudásod azon a szinten van, ahol éppen Te magad is tartasz. ♥

2        Nincs olyan, hogy tökéletes. ♥

3        Nincs verseny. ♥

4        Minden egy folyamat. ♥

Kedves úton lévő Terapeuta!

A segítői hivatás nem könnyű, de nem is bonyolult. Csak hallgass a belső megérzésedre. Az úton haladva egy folyamaton megyünk keresztül. Minden egyes tanfolyam által, mi magunk is egyre többek leszünk, a fejlődésünk része. Ha versenyként éljük meg az életet, akkor a tanfolyamokkal is rohanni fogunk, és nem lesz időnk felkészülni a képzéseken hallottak, tanultak befogadására.

Ettől pedig tényleg azt érezhetjük, hogy nem vagyunk tökéletesek és ismét egy újabb tanfolyamon kötünk ki.

Ugye, ismerős?

book 840647 1280Jómagam is átmentem ezen a folyamaton, de ma már tudom, hogy nem vehetem előbb ki a pitét a sütőből, mert nyers marad. Olyan, hogy tökéletesség nem létezik. Harmóniára törekszem én is, és tudom, hogy minden egy folyamat. A megbízható terapeutává válásé is. A jó és hiteles terapeutát nem az oklevelek mennyisége határozza meg, hanem a tudásának minősége. Ahhoz pedig idő kell. Idő, hogy beépüljön az új tudásanyag és nem utolsó sorban, azzá váljunk, aki hitelesen tudja mindezeket alkalmazni a terápiái során.

Sőt! Azt is tudom, hogy nincsenek versenytársaim, csak Kollégák és maximum piaci szereplők azon területen, melyen én is dolgozom.

Ezek a gondolatok sokat segítettek abban, hogy tudásomat még magasabb szintre emeljem.

Pontosan ezen tapasztalások alapján alapítottam meg a MentorHázat, hogy kis létszámú csapatnak, interaktív, magas színvonalú és felelősségteljes oktatást nyújtsak, és szeretettel mutatom meg Neked is azt az utat, melyen én is végigmentem.

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina, alapító Mentor, természetgyógyász

www.kristalyviragmentorhaz.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: