harmony 1229901 1280Miért foglalkozz a praxissal, mint üzletel?

Azért, mert nem csak terapeuta vagy, hanem egy szolgáltató is. Mondhatnám azt, hogy a szolgálatodat értékesíted. Na és ez nem mindegy, hogy hogyan.

Tudd, hogy a szolgálat nem azt jelenti, hogy halálra dolgozod magad, beáldozod magadat a pácienseidért, hanem azt, hogy először Te minőségi szolgáltatást adsz és ehhez mérten kapod meg az ellenszolgáltatásod.

Talán van olyan természetgyógyászattal foglalkozó továbbképző intézmény, ahol a szakma mellé azt is megtanítják, hogyan menedzseld a vállalkozásod, netán hogyan legyél vállalkozó. (de őszintén, ilyennel még nem találkoztam)

De arról biztos nem esik szó, hogy miként viselkedj a vevőiddel, vendégeiddel, hogyan kezeld a problémáikat, hogyan fogadd őket, hogyan válj a szolgáltatásod házigazdájává.

A természetgyógyászat nem is szakma, hanem hivatás. Sok helyen megtanulhatod. Már akár online is kínálják. Láttam már 9 napos reflexológiai képzést is!!!! Te jó Ég! Futószalagon gyártják a természetgyógyászokat? Mi a cél? Gyorstalpaló oktatóhelyek létrehozása? Gyorsan leadjuk az anyagot, vizsgázz le és aztán irány a nagybetűs ÉLET?

Igen, a vizsgán elmondjuk az esküt. Nem ártunk másnak az tény. De magunknak? Mi hol vagyunk, mint szolgáltatók ebben a történetben? Másnak lehet, hogy nem ártasz, de hogy magadnak igen, az biztos.

A Kristályvirág Mentorház alapításakor az is célom volt, hogy magasabb szintre emeljem a természetgyógyászatot. Hogyan várjuk el, mi természetgyógyászok, hogy elismerjenek minket, hogy emberszámba vegyenek, ha még mindig nem adjuk meg a módját annak, hogy FOGADJUK és SZOLGÁLJUK a pácienst.

Itt az ideje véget vetni a sufni tuningnak!

Merj színvonalat vinni a szolgáltatásodba! Emeled a saját rezgésed, kezdj el tudatosan élni, emeled a hivatásod nívóját! Vagyis változz Te és változik a minden körülötted. Ne várd, hogy elismerjenek, ha Te nem ismered el magad. Ha magadat, a tudásodat nem tartod annyira, hogy megfelelő ellenszolgáltatást kérj, akkor mitől leszel elismerésreméltó? be 511555 1280

Miért fognak tisztelni?

Mert olcsó vagy?

Mert közel vagy?

Vagy…??

Pont olyan pácienst vonzol, ahol épp tart az életed! Nekünk kell kiállni saját magunkért, a hivatásunkért, rajtunk áll, hogy milyen minőséget képviselünk.

Rajtunk múlik a természetgyógyász szakma nívója!

Figyelj arra, hogy hol dolgozol, milyen a kezelőd, rendelőd, ügyelj a tisztaságra, válassz minőségi termékeket a szolgáltatásodhoz. A parabénes masszázsolajok és krémek ideje lejárt!

Foglalkozz a praxisoddal, mint a vállalkozásoddal. Mert a harmónia itt is megnyilvánul. Praxis nélkül nincs hivatás és fordítva sem.

Tanuld meg az árképzést, lépj tovább a marketing területén, légy annyira képben a számok és a könyvelés területén is, hogy ne hozzon zavarba pl. a jövedelem és a bevétel közötti különbség és tudd, mennyi a bevételed és a kiadásod.

És nem utolsó sorban figyelj a gondolataidra, a hozzáállásodra, a fejlődésedre.

Itt az idő, hogy magasabb szintre emeljük a természetgyógyászatot! Velem tartasz?

Várlak Téged is a Mentorház által indított képzéseken, tréningeken.

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina

természetgyógyász, alapító Mentor, vállalkozó

www.kristályvirágmentorhaz.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: