5S3A8444a 12012-ben kezdtem tanítani. Mindig is szívem vágya volt. Emlékszem az első tanfolyamomra, ami annyira rosszul sikerült, hogy legszívesebben kitörölném az emlékezetemből. De kellett az a tapasztalás is. Hálás vagyok azoknak, akik részt vettek rajta. ♥

Azóta 5 év telt el, és minden egyes tanfolyam újabb lehetőségeket ad a fejlődésre. Nincs két egyforma tanfolyam, minden képzés egyedi.
Az összes Tanítványomnak, akár Neked is, drága Kollegina, aki olvasod, óriási köszönet, hogy mindig tanulok valami újat.
Szeretem, mikor kérdezel, örömmel tölt el a szemed csillogása, mikor felfedezel valamit önmagadban a tanultakon keresztül és boldog vagyok, hogy azt, amit átadok Neked, jómagad is alkalmazod a hivatásod során.

Én vallom, hogy csak azt tanítsuk, amit mi magunk is csinálunk, amit mi magunk is alkalmazunk a hivatásunk által.
Ha oktatáson gondolkodsz, vagy már tanítasz, akkor tudod, hogy a tanítás nagy kihívás és felelősség is egyben.
Mindenki másképp csinálja, mindenki máskor érzi magában az indíttatást és képességet arra, hogy belevágjon egy-egy témának az oktatásába.

Az oktatás is egy szolgálat. A tudás szolgálata. Hatalom van a kezedben, hiszen információ birtokában vagy. Gondolj bele abba, hogy hány embernek vagy példakép azáltal, hogy tanítasz, és a tudásod átadásával szolgálod őt!
Nekem a Mentorház alapítása egy újabb lépcsőfok volt az életemben. Azonban tudtam, hogy nemes cél vezérel: Minőségi oktatás, mely által magasabb szintre emelem a természetgyógyászatot.
Így aztán jómagam számára is magasra tettem a mércét, mert csak úgy tudom a szintemelést véghez vinni, ha én magamat is következő szintre emelem.

Tudd, hogy az oktatás nem abból áll, hogy felolvasol valamit egy könyvből. De még abból sem, hogy egy tanfolyamon hallottakat felhasználva elkezded Te is tanítani.
Amikor KÉPzést tartasz, legyél KÉPzett, légy KÉPben és legyél KÉPes egy kurzust levezényelni úgy, hogy azzal értéket adsz.

A tanfolyamra vidd magaddal a szíved, lelked és azt a sok-sok tapasztalást, melyet azalatt a hosszú évek alatt szereztél, miközben Te is használtad a munkád során. Ez adja a hitelességedet. woman 2188033 1280
Legyen jó szervezőképességed, mert a tanfolyam sikere múlik azon, hogy hogyan vezetsz le egy kurzust. Ez hozza az elégedettséget. 

Legyen jó grafikusod, építs brand-et, érts a marketinghez, légy jelen, mert ezen múlik az ismertséged.
És mindezek mellett ajánlott egy tanfolyamon empátia, magabiztosság, kiváló kommunikációs készség, felkészültség, alázat no és mosoly! Ezek pedig azt eredményezik, hogy a Tanítványaid a jó hírnevedet viszik.

Kész vagy rá? Érzed magadban az erőt? Akkor hajrá! 🙂

Szívvel, lélekkel, szeretettel!

Németh Krisztina

természetgyógyász, csakra-talpmasszázs instruktor

alapító Mentor

www.kristalyviragmentorhaz.hu

Csakrameditáció az angyalaiddal

Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyag

Szeretettel adom át Neked az Ingyenes Csakrameditáció az angyalaiddal hanganyagot. Hallgasd olyan szeretettel, ahogy azt én Neked készítettem.

Értesülj mindig időben aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és olvasd első kézből érdekes cikkeinket.

Név*
Email*

Sikerült.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett!

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!

%d blogger ezt szereti: